Bosch PSB 18 LI-2 Kopen? Bekijk de Review!

Het komt wel eens voor, dat je een boekenkast, keukenkast of eettafel in elkaar moet zetten en of repareren. In dit soort gevallen komt de Bosch PSB 18 Li-2 accu klopboormachine heel goed van pas. Dit apparaat is namelijk multifunctioneel. Het kan voor zowel boorwerkzaamheden als schroefwerkzaamheden gebruikt worden.Dit apparaat is daarnaast niet alleen geschikt voor kleine kluswerkzaamheden, maar ook voor zeer zware kluswerkzaamheden. Zowel de fanatieke ‘doe het zelver’ als de ‘af en toe klusser’ komen met dit apparaat helemaal aan hun trekken.

Dit apparaat heeft een gewicht van 1,5 kg en wordt geleverd met een standaard koffer. De boorhouder heeft een capaciteit van 1.5 tot 13.0 mm. De lithium batterijtjes hebben een vereiste spanning van 18 volt en een oplaadtijd van 45 minuten. Het opladen van de accu duurt dus niet lang alvorens het apparaat gebruikt kan worden. Dit apparaat wordt geleverd met twee lithium batterijtjes. Dit maakt het voor de gebruiker mogelijk om aan een stuk door kluswerkzaamheden uit te voeren. Terwijl de ene batterij aan het laden is, kan je de andere gebruiken voor het boren en of schroefwerkzaamheden.

Bosch PSB 18 LI-2 Review

Deze compacte en krachtige boormachine is vooral geschikt voor het verrichten van zware kluswerkzaamheden. Je kan hier onder andere denken aan het boren in hout, metaal, gips, zachte steen, tegels en in baksteen. Verder is er ook een ingebouwde led lampje aanwezig waardoor de gebruiker zowel dag en nacht alsook op minder verlichte plekken veilig en gemakkelijk boor- en schroefwerkzaamheden kan uitvoeren. Dit apparaat heeft twee versnellingen. Dit zorgt ervoor dat je veel makkelijker boor- en of schroefwerkzaamheden kan verrichten.

Bij dit apparaat is er geen sprake van een geheugen effect, er is geen sprake van zelf ontlading en is in feite ten alle tijde gereed voor gebruik. Zodra de behoefte er is, kan je zijn of haar boormachine pakken voor het verrichten van kluswerkzaamheden in en rondom het huis. Je hoeft zich verder ook geen zorgen te maken, dat dit apparaat oververhit kan raken. De Bosch Electronic Cell Protection (ECP) zorgt er namelijk voor, dat de batterijtjes niet oververhit raken of dat er sprake is van diepontlading.

Voordelen Bosch PSB 18 LI-2

Deze Bosch PSB 18 LI-2 is vooral geschikt voor het verrichten van zware kluswerkzaamheden. Je kan dit apparaat niet alleen gebruiken voor het boren in hout, metaal, gips en zachte steen, maar ook voor het boren in baksteen en tegels. Dit apparaat heeft een ingebouwde led lampje, waardoor je de kluswerkzaamheden zowel op verlichte als minder verlichte plekken kan uitvoeren. Verder kan je ook aan een stuk door werken. Deze machine wordt standaard geleverd met twee batterijtjes. Hierdoor kan je werken met een accu terwijl de andere aan het opladen is en omgekeerd. Voorts is deze machine compact, krachtig en zeer handig in gebruik.

Nadelen Bosch PSB 18 LI-2

Ondanks de vele voordelen van dit apparaat, kunnen mensen het geluid, dat vrijkomt bij onder andere het boren als minder prettig ervaren. Daarnaast zijn sommige personen van mening, dat de kwaliteit van de boor set iets wat aan de gemiddelde kant is.

 

Conclusie Bosch PSB 18 LI-2

De Bosch PSB 18 LI-2 is heel handig in gebruik en vooral geschikt voor het verrichten van zeer zware schroef- en boorwerkzaamheden. Het apparaat is compact, krachtig en een echte aanrader voor huishoudens.

Bosch PSB 18 LI-2 Kopen? Bekijk de Review!
4.8 (96%) 5 votes

Add comment

Welkom

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.