Bosch PSR 14.4 LI-2 Kopen? Bekijk de Review!

Ben je vaker aan het klussen in en rondom het huis? Heb je wel eens een boormachine of een schroefmachine nodig tijdens het klussen? In dit geval komt de Bosch PSR14,4 LI-2 accuboormachine heel goed van pas. Dit apparaat is multifunctioneel. Het kan namelijk als boormachine of als schroefmachine gebruikt worden. Dit komt dus heel goed uit als je kluswerkzaamheden aan het uitvoeren is waarbij je veel gebruik moet maken van een schroevendraaier en een boormachine. Deze machine weegt 1,35 kg, niet al te zwaar, en de boorhouder heeft een capaciteit van 1,0 tot 10,0 mm. Dit product wordt geleverd met een standaard koffer en is vooral geschikt voor de fanatieke “doe het zelver” en de “af en toe klusser”. De vereiste accuspanning is 14,4 volt en het duurt ongeveer 45 minuten om de lithium batterij op te laden.

Bosch PSR 14,4 LI-2 Review

De Bosch PSR 14,4 LI-2 boormachine is heel geschikt voor het verrichten van zeer zware klussen. Je kan met deze machine boren in onder andere hout, metaal, gips en zachte steen. Je kan dus gemakkelijk een boekenkast in elkaar zetten of een metalen plaat bewerken. Deze machine heeft ook een handige Led lampje. Hierdoor kan je veilig en op elk moment van de dag boor en of schroef werkzaamheden uitvoeren. Het lampje zorgt ervoor dat je zowel in de avond uren alsook in situaties waar de omgeving een beetje aan de donkere kant is, normaal kan klussen. Daarnaast regelt dit apparaat ook zelf de juiste snelheid. Je hoeft je dus niet druk te maken of je nou de juiste snelheid aanhoudt voor het boren of niet.

Voordelen Bosch PSR 14,4 LI-2

Net als elk ander apparaat, heeft dit apparaat ook positieve punten en minder positieve aspecten. Een van de voordelen is, dat deze Bosch boormachine niet alleen als boormachine gebruikt kan worden, maar ook als schroefmachine. Daarnaast heeft het een led lampje, welke het mogelijk maakt om op elk uur van de dag en in minder goed verlichte plekken werkzaamheden te kunnen uitvoeren. De accu van dit apparaat is binnen 45 minuten opgeladen, waardoor je niet lang hoeft te wachten om gebruik te kunnen maken van deze machine. Dit apparaat is niet alleen licht in de hand, maar het heeft ook een zeer krachtige werking. Je kan minder zware als zware klussen met dit apparaat verrichten. Je kan onder andere boren in hout, metaal, gips en zachte steen.

Nadelen Bosch PSR 14,4 LI-2

Met dit apparaat is het helaas niet mogelijk om in tegels en of baksteen te kunnen boren. Dit vanwege het ontbreken van een ingebouwde klopfunctie.

Conclusie Bosch PSR 14,4 LI-2

Deze Bosch accuboormachine zowel geschikt voor de fanatieke ‘doe het zelver’ als de ‘af en toe klusser’. Deze machine is een aanrader voor elke huishouden. Het komt goed van pas om onder andere boekenkasten, tuinhuisjes en ander soort kluswerkzaamheden uit te voeren.

Bosch PSR 14.4 LI-2 Kopen? Bekijk de Review!
4.8 (96.67%) 6 votes

Add comment

Welkom

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.