Bosch PSR 18 LI-2 Kopen? Bekijk de Review!

Houd je van klussen en komt het steeds vaker voor, dat je zware kluswerkzaamheden moet uitvoeren? In dit geval is de Bosch PSR 18 LI-2 accuboormachine een handige tool om in huis te hebben. Dit compacte en krachtige apparaat is vooral geschikt voor zware kluswerkzaamheden.

Vanwege de twee versnellingen, waarmee het apparaat geleverd wordt, kan je beter schroef- en boorwerkzaamheden uitvoeren. Je kan deze machine onder andere gebruiken voor het boren in hout, metaal, gips en zacht steen. Deze accuboormachine wordt geleverd met twee lithium batterijtjes en de batterijtjes op hun beurt hebben een oplaadtijd van 60 minuten. De Lithium batterijtjes zorgen ervoor, dat er geen sprake is van zelf ontlading en of een ongewenste geheugeneffect. Klusjesmannen komen heel gauw aan hun trekken met deze Bosch boormachine.

Bosch PSR 18 LI-2 Review

Dit apparaat is vooral geschikt voor het verrichten van zeer zware kluswerkzaamheden in en rondom het huis. Vanwege de 2 accu’s, kan je ongestoord doorgaan met het verrichten van kluswerkzaamheden. Je hoeft niet langer meer te wachten op een batterij, die eerst opgeladen moet zijn, alvorens met kan boren en schroeven. Nu kan je terwijl de ene accu aan het opladen is, werken met de andere accu en omgekeerd. Dit apparaat komt ook met een ingebouwde led lampje.

Hierdoor kan je ook in een donkere omgeving even prettig en veilig werken. Je bent is niet langer meer afhankelijk van licht voor het verrichten van werkzaamheden. Dit apparaat heeft ook een ingebouwde Syneon chip. Deze chip gaat na hoeveel energie er nodig is voor het bereiken van maximale prestaties bij het gebruiken van dit apparaat. Deze chip zorgt er ook voor, dat de accu, de motor en de versnelling op de juiste manier werken, waardoor het maximale gehaald kan worden uit dit apparaat.

Voordelen Bosch PSR 18 LI-2

Deze Bosch PSR 18 LI-2 accu boormachine is vooral geschikt voor het verrichten van zware kluswerkzaamheden. Je kan dit apparaat gebruiken voor het boren in hout, metaal, zachte steen en gips. Deze machine wordt geleverd met een ingebouwde led lampje. Hierdoor kan je veilig en op elk uur van de dag en in feite elke omgeving boorwerkzaamheden uitvoeren. Daarnaast komt dit apparaat ook met twee accu’s, waardoor je ongestoord en zonder lange onderbreking door kan gaan met zijn of haar werkzaamheden. Je hoeft niet een uur lang te wachten op een accu, die nog aan het laden is, alvorens je te werk kan gaan.

Nadelen Bosch PSR 18 LI-2

Net als elke andere apparaat, heeft deze machine ook enkele minder positieve aspecten. Je kan dit apparaat bijvoorbeeld niet gebruiken voor het boren in tegels en baksteen. Daarnaast kunnen sommige mensen het geluid, dat vrijkomt bij het boren en schroeven als minder prettig ervaren.

Conclusie Bosch PSR 18 LI-2

Deze compacte en krachtige accuboormachine is heel handig voor huishoudens. Je kan snel, makkelijk en op elk moment van de dag kluswerkzaamheden uitvoeren in en rondom het huis. Ondanks het feit, dat je dit apparaat niet kan gebruiken voor het boren in baksteen en tegels, kan deze boormachine goed gebruikt worden voor het in elkaar zetten van een boekenkast, klerenkast of een eettafel. Je kan ook goed boren in zachte steen, gips en metaal. Dit apparaat is kortom een aanrader voor elke huishouden.

 

Bosch PSR 18 LI-2 Kopen? Bekijk de Review!
4.8 (96.67%) 6 votes

Add comment

Welkom

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.