Powerplus POWX0042LI Kopen? Bekijk de Review!

Doe je in je vrije tijd graag kluswerkzaamheden in en rondom het huis? Komt het wel eens voor, dat je een meubel stuk moet repareren, in elkaar moet zetten of dat een lamp of foto lijst opgehangen moet worden? In deze gevallen komt de Powerplus POWX0042LI accuboormachine heel goed van pas. Vanwege zijn compactheid, kan deze boormachine heel goed gebruikt worden voor alle kleine schroef- en boorwerkzaamheden in en rondom het huis.

Dit apparaat wordt standaard geleverd met twee verwisselbare accu’s. Dit maakt het mogelijk om zonder onderbreking kluswerkzaamheden uit te voeren. Men hoeft niet langer meer te wachten totdat een accu is opgeladen om weer gebruik te kunnen maken van de boormachine. Terwijl de ene accu aan het opladen is, kan men gerust zijn of haar werkzaamheden uitvoeren met de andere accu van de boormachine. Deze Powerplus boormachine heeft ook een ingebouwde led lampje. Hierdoor kan men veilig en op elk uur van de dag, ook in de avond uren, kluswerkzaamheden uitvoeren.

Powerplus POWX0042LI Review

Deze Powerplus boormachine is heel handig en een gebruiksvriendelijke machine om in huis te hebben. Het kan wel eens gebeuren, dat een stoel of tafel het plots begeeft. Met de Powerplus boormachine kan men dan snel reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Dit apparaat weegt 2,59 kg en de boorhouder heeft een capaciteit van 1,0 tot 10,0 mm. De vereiste accuspanning van dit apparaat is 12 volt en de twee lithium batterijtjes hebben een oplaadtijd van ongeveer 60 minuten. Deze machine heeft 22 koppelstanden en kan gebruikt worden voor het boren van schroeven in onder andere hout, metaal, gips en zacht steen. Dit apparaat komt dus overal goed van pas. Het ingebouwde led lampje, het gewicht, de twee batterijtjes en de vele koppelstanden, zorgen ervoor, dat dit apparaat zeer veilig en handig te gebruiken is.

Voordelen Powerplus POWX0042LI

Deze Powerplus machine wordt standaard geleverd met twee lithium batterijtjes. Dit maakt het voor de gebruiker mogelijk om een batterij te gebruiken terwijl de andere aan het opladen is. Hierdoor hoeft men de werkzaamheden niet te staken omdat een batterij opgeladen moet worden. Binnen 60 minuten is een batterij opgeladen. Verder kan dit apparaat ook op elk uur van de dag dan wel in minder verlichte plekken gebruikt worden. Dit apparaat heeft namelijk een ingebouwde led lampje, welke het mogelijk maakt om tijdens het boren goed zicht te hebben op de omgeving en waar er geboord moet worden. Een ander voordeel is, dat deze machine ook gebruikt kan worden voor het boren van schroeven in onder andere hout, gips, metaal en zachte steen.

Nadelen Powerplus POWX0042LI

Sommige personen ervaren het fluitend geluid van dit apparaat bij het boren als minder prettig. Verder kan men met een boor- diameter van 20 millimeter in hout alleen kleine boorgaten maken. Indien men toevallig grotere boorgaten moet maken, dan kan men dat niet met deze machine.

Conclusie Powerplus POWX0042LI 

De Powerplus POWX0042LI is een gebruiksvriendelijke en handige accuboormachine, welke goed van pas komt tijdens klus werkzaamheden in en rondom het huis. Dit apparaat is kortom een echte aanrader voor elke huishouden.

Powerplus POWX0042LI Kopen? Bekijk de Review!
4.8 (96.67%) 6 votes

Add comment

Welkom

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.