gulliver's gate miniatuurwereld

Gulliver’s Gate Miniatuurwereld in New York bezoeken

Gulliver’s Gate Miniatuurwereld in New York is interessant voor jong en oud. Je kunt het vergelijken met Madurodam die je in Nederland kunt vinden. Bezoek meerdere werelddelen in slechts twee uur en geniet van de heerlijke sfeer die hier hangt. Ga naar Azië, Europa en natuurlijk Amerika om de mooiste miniaturen van de populairste bouwwerken ter wereld te bekijken. Het is bijzonder om te weten dat teams vanuit betreffende werelddelen aan de slag gegaan zijn met het maken van deze miniaturen. Daarom zijn de miniaturen altijd gebaseerd op hoe het er in de realiteit daar uitziet. In korte tijd reis je op deze manier de hele wereld rond. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over Gulliver’s Gate Miniatuurwereld in New York.

Over Gulliver’s Gate Miniatuurwereld in New York

Gulliver’s Gate Miniatuurwereld is de grootste miniatuurwereld die je kunt vinden in de Verenigde Staten. Je zal versteld staan van hoeveel miniatuur gebouwen je in Gulliver’s Gate Miniatuurwereld kunt bewonderen. Deze gebouwen kun je over de hele wereld vinden. Het is leuk om te weten dat alle werelddelen met elkaar verboden zijn door wegen. Je kunt hier in totaal sporen vinden met maar liefst 1.000 treinen en wegen met maar liefst 10.000 auto’s. Het is dan ook adembenemend mooi om hier rond te mogen kijken. Hieronder kun je lezen over enkele hoogtepunten van Gulliver’s Gate Miniatuurwereld:

  • Als je het park binnenkomt, dan zal je een ticket ontvangen. Gooi deze ticket niet weg. De ticket kun je namelijk inruilen voor een tastbare sleutel. Deze sleutel kun je vervolgens gebruiken om in Gulliver’s Gate Miniatuurwereld verschillende werelden doen bewegen. Dit is erg bijzonder om eens mee te maken.
  • Wist jij dat je de kans hebt om jezelf in Gulliver’s Gate Miniatuurwereld  te vereeuwigen? Als je een betaling doet, dan kan er van jou een scan gemaakt worden en afgedrukt worden in de vorm van een poppetje. Je zal dan ook in deze schitterende miniwereld worden geplaatst.
  • De oppervlakte van Gulliver’s Gate Miniatuurwereld is circa 4.500 m2, dit staat garant voor ontzettend veel kijkplezier.
  • Alle miniaturen die je kunt vinden in Gulliver’s Gate Miniatuurwereld zijn op schaal gemaakt, de schaal is 1:87. Er is enorm veel aandacht voor details en dat kun je als bezoeker gelijk zien. De miniaturen ziet er verzorgd en realistisch uit.

Gulliver’s Gate Miniatuurwereld in New York: handige informatie

Als je een bezoek wilt plannen naar Gullivers Gate Miniatuurwereld, dan is het goed rekening te houden met een bezoekduur van circa twee uur. Een ochtend of middag reserveren voor dit museum is voldoende om alles goed te kunnen bekijken. Het adres is W 44th Street. Je kunt Gulliver’s Gate Miniatuurwereld vinden in de buurt van Times Square. Het is elke dag te bezoeken vanaf 10.00 uur tot en met 20.00 uur.

Gullivers Gate Miniatuurwereld: Tickets kopen

Als je naar het Gullivers Gate Miniatuurwereld in New York wilt, dan moet je hiervoor tickets kopen. Het is aan te raden om deze tickets online te bestellen. Op deze manier kun je profiteren van een extra voordelige prijs en kun je daarnaast ook erg veel tijd besparen. Een ticket voor Gullivers Gate Miniatuurwereld zal ongeveer 25 dollar kosten. De prijs die je online moet betalen is vaak een stuk voordeliger dan dat je een ticket aan de kassa van Gullivers Gate Miniatuurwereld koopt.

In dit artikel heb je meer gelezen over Gulliver’s Gate Miniatuurwereld. Als je in New York bent, is dit museum zeker een bezoekje waard. Ben jij een liefhebber van musea en wil je in New York andere interessante musea bezoeken? Bekijk dan de Top 19 Musea in New York die de moeite waard zijn. Daarnaast zijn er ook veel leuke activiteiten die je kunt doen en interessante bezienswaardigheden die je kunt bezoeken.

Plaats een reactie