National Geographic Encounter

National Geographic Encounter: Ocean Odyssey in New York bezoeken

Als je een liefhebber bent van het leven in de oceaan, is een bezoekje aan het National Geographic Encounter: Ocean Odyssey zeker de moeite waard. Je kunt National Geographic Encounter, Ocean Odyssey vinden bij Times Square. Als je hier bent geweest, ben je een bijzondere ervaring rijker. Dankzij de nieuwste technieken is het namelijk mogelijk om de schitterende dieren van dichtbij te zien zonder dat je een druppeltje voelt. Je kunt ervan uitgaan dat je onder de indruk zal zijn van de bijzondere effecten die je tegen komt in National Geographic Encounter. Deze prachtige onderwaterwereld is namelijk mogelijk gemaakt door een team dat al veel Emmy’s en Oscars heeft binnengesleept. Zij hebben onder andere Game of Thrones op hun naam staan en dat belooft veel goeds.

Over National Geographic Encounter

Is het slecht weer in New York, dan is het National Geographic Encounter een geweldige binnenactiviteit om te doen. In principe gaat het hier om een enorme virtuele aquarium die je op een bijzondere manier kennis laat maken met de schitterende onderwaterwereld. National Geographic Encounter: Ocean Odyssey  is 5600 vierkante meter en hiervoor is er helemaal geen gebruik gemaakt van echt water of dieren. Als je hier binnenkomt, kun je dat bijna niet geloven. De beelden en geluiden van de oceaan zijn zo realistisch, dat het lijkt alsof jij je in het water begeeft. In dit aquarium kun je meerdere gebieden vinden. Deze gebieden hebben allemaal andere bewoners met een eigen leefomgeving. Behalve leuk, is deze virtuele aquarium ook erg leerzaam. In het museum kun je veel leren over hoe belangrijk het behoud van de oceaan is en hoe dit wordt gedaan. De geluidstechnieken en prachtige beeldtechnieken zijn schitterend om te zien. Voor een uur heb je het gevoel dat je echt bent afgedaald tot onder de zeespiegel. Dit is een hele bijzondere ervaring die je in New York kunt opdoen.

National Geographic Encounter: handig om te weten

Het is goed om te weten dat deze schitterende onderwaterwereld best intens kan overkomen. Om deze reden wordt het afgeraden om kinderen die jonger zijn dan zes jaar mee te nemen. De ervaring in National Geographic Encounter is door bepaalde visuele effecten zo realistisch dat het minder geschikt is voor deze leeftijdsgroep. Een bezoek zal hier ongeveer 60 tot 90 minuten duren. Het is daarnaast goed om te weten wat de openingstijden zijn. Van zondag tot en met donderdag is het geopend vanaf 10.00 uur tot en met 21.00 uur. Vrijdag en zaterdag kun je hier een uur langer genieten, dan kun je het National Geographic Encounter bezoeken vanaf 10.00 uur tot en met 22.00 uur. Het adres is 226 West 44th Street, tussen Broadway en 8th Avenue.

National Geographic Encounter: tickets kopen

Als je een bezoek wilt brengen aan het National Geographic Encounter, dan is het verstandig om de tickets online te kopen. Door je tickets online te kopen, kun je veel geld en tijd besparen. Een ticket voor National Geographic Encounter zal vaak iets meer dan 40 dollar kosten. Bestel je ticket online en ontvang een digitale voucher via de app of e-mail. De digitale voucher kun je vervolgens gemakkelijk bij het National Geographic Encounter laten scannen zodat je een ticket krijgt. Heb je een ticket gekocht en is er toch iets tussen gekomen? Dan kun je bij de meeste organisaties minimaal 24 uur van te voren annuleren. Je ontvangt dan al je geld terug.

In dit artikel heb je meer gelezen over National Geographic Encounter: Ocean Odyssey. Als je in New York bent, is dit museum zeker een bezoekje waard. Ben jij een liefhebber van musea en wil je in New York andere interessante musea bezoeken? Bekijk dan de Top 19 Musea in New York die de moeite waard zijn. Daarnaast zijn er ook veel leuke activiteiten die je kunt doen en interessante bezienswaardigheden die je kunt bezoeken.

Plaats een reactie