sportwedstrijden New York

Sportwedstrijden New York: honkbal, basketbal en voetbal

Sportwedstrijden bijwonen is in New York ontzettend populair. Duizenden mensen bezoeken de honkbal-, basketbal- en voetbalwedstrijden in deze stad. Op de tribune zitten bij een sportwedstrijd in New York is een bijzondere ervaring die je niet mag missen. De sfeer tijdens de wedstrijd is erg bijzonder omdat iedereen die aanwezig is ontzettend meeleeft. Dit zal zorgen voor een unieke sfeer die je bijna nergens anders kunt vinden. Zelfs als je geen sportliefhebber bent, is het leuk om hier eens naartoe te gaan. In dit artikel kun je meer lezen over de sportwedstrijden in New York.

Sportwedstrijden New York

In New York worden ontzettend veel sporten beoefend, maar de populairste sporten zijn honkbal, voetbal en basketbal. Daarnaast wordt er in New York ook actief ijshockey gespeeld en doet tennis het ook erg goed. Hieronder kun je meer lezen over honkbal, basketbal en voetbal in New York.

New York Honkbal: New York Yankees en New York Mets

Als je in New York meer wilt zien van Honkbal, dan is het een grote aanrader om naar een wedstrijd van de New York Yankees te gaan. Van de maand april tot en met oktober is het honkbalseizoen in New York. De populaire New York Yankees spelen maar liefst zes keer per week. Hierdoor is het bijna altijd mogelijk om een geschikt moment te vinden om de wedstrijd te bezoeken. Ook als je deze sport niet zo goed kent, is het interessant om eens een honkbalwedstrijd te bezoeken. De sfeer die hier hangt is namelijk niet te beschrijven en erg leuk om eens te ervaren. Als je een liefhebber bent van deze sport, dan kun je de gehele wedstrijd blijven. Kom je hier alleen om van de sfeer te proeven, dan kun je er ook voor kiezen om goedkopere tickets aan te schaffen en te vertrekken wanneer je zelf wilt. Naast de wedstrijden van New York Yankees, kun je ook een wedstrijd bezoeken van de New York Mets. Dit team speelt in Queens, in het schitterende Citi Field Stadium. Als je naar een wedstrijd wilt van de New York Mets, is het goed om te weten dat de tickets voor de wedstrijden doordeweeks goedkoper zijn dan in het weekend.

Tickets baseball New York kopen

Het ticket voor honkbal ny kun je gemakkelijk online kopen. Bekijk online de wedstrijddata en of er tickets beschikbaar zijn. Zelfs tijdens kerst kun je in New York genieten van een geweldige wedstrijd. Online kun je het ticket gemakkelijk betalen met een creditcard. Als je een digitale ticket hebt, dan kun je deze bij binnenkomst laten scannen. Je kunt er ook voor kiezen om het ticket uit te printen. Deze kun je dan gemakkelijk inleveren. Als je digitale tickets wilt laten zien, is het aan te raden om wel te zorgen voor een opgeladen smartphone. Zo kun je op elk gewenst moment je ticket laten zien indien dit nodig blijkt te zijn.

New York basketball: New York Knicks en Brooklyn Nets

Als je een basketbal fan bent, dan mag je New York niet verlaten zonder een basketbalwedstrijd te hebben meegemaakt. Van oktober tot en met april kun je genieten van het basketbalseizoen in New York. De New York Knicks zijn een grote aanrader als je een basketwedstrijd wilt meemaken in New York. Ook als je geen basketbal fan bent, is het erg leuk om een dergelijke wedstrijd te ervaren. Er heerst een unieke sfeer tijdens deze wedstrijden in New York die niet te beschrijven zijn. De populaire knicks spelen in de sport- en muziekarena Madison Square Garden. Deze kun je vinden in Manhattan en is overdekt. Vooral in de winter is het fijn dat je hier ondanks het slechte weer toch een leuke tijd kunt hebben. Je hebt ook de mogelijkheid om een wedstrijd van Brooklyn Nets bij te wonen. Zij spelen in het Barclays Center in Brooklyn. Deze twee teams zijn echter wel twee grote concurrenten van elkaar omdat ze beide in New York zitten.

Ticket Basketball New york kopen

Tickets basketball New York kun je gemakkelijk online kopen. Online kun je zien wanneer er wedstrijden worden gespeeld en of er tickets beschikbaar zijn. Bij basketbal is de plek waar je zit belangrijker dan bij andere sporten. Zorg ervoor dat je op een plek zit waar je het spel redelijk kunt volgen. De 200 serie plekken in het Madison Square Garden zijn geschikt om de wedstrijd goed te kunnen volgen. Op deze manier kun je het optimale uit dit bezoek halen. Betaal het ticket gemakkelijk met je creditcard. Als je een digitale ticket hebt, dan heb je de mogelijkheid om deze te laten scannen als je binnenkomt. Je kunt er ook voor kiezen om het ticket uit te printen, dit komt echter steeds minder voor omdat toeristen deze mogelijkheid vaak niet hebben tijdens hun reis. Als je digitale tickets wilt laten scannen, is het aan te raden om wel te zorgen voor een opgeladen smartphone.

Voetbal in New York: New York City FC

In New York kun je meerdere populaire voetbalteams vinden waarvan een wedstrijd bijwonen geheel de moeite waard is. Voetbalwedstrijden van New York City FC zijn erg populair en zitten vaak al snel vol. Zorg er daarom voor dat je er op tijd bij bent als je hier naar toe wilt. New York City FC speelt mee in de bekende Major League Soccer en is daarom een grote naam in de voetbalwereld. Dit is namelijk de populairste voetbalcompetitie die je kunt vinden in heel Amerika.Waarschijnlijk ken je David Villa ook wel, dit is één van hun bekende spelers. Een voetbalwedstrijd in New York bijwonen is de moeite waard omdat er een geweldige sfeer heerst. De kleuren van New York City FC zijn marineblauw, hemelsblauw en oranje. Het oranje verwijst naar de Nederlandse wortels van de stad. Op dit moment heeft New York City FC geen eigen stadion. Zij gebruiken momenteel het Yankee Stadium. Deze kun je vinden in The Bronx.

Ticket voetbalwedstrijd New York kopen

Het ticket voor een voetbalwedstrijd van New York City FC kun je gemakkelijk online kopen. De ticketprijzen kunnen erg verschillen. Je kunt al een ticket krijgen vanaf 30 dollar, maar de beste kaarten kunnen al zo ruim 250 euro duurder zijn. Als je een ticket aanschaft voor een voetbalwedstrijd, is het goed om rekening te houden met de plek waar je zit. Als je enthousiast wilt meedoen, is het geen probleem om in de populairste vak van het stadion te zitten. Hier zullen de toeschouwers ook een stuk fanatieker zijn. Als je graag een wedstrijd wilt bezoeken om de sfeer te ervaren, dan hoef je natuurlijk ook niet de beste (vaak ook duurdere) plekjes te reserveren. Bekijk welke plaats je voorkeur heeft en betaal vervolgens het ticket gemakkelijk met je creditcard. De ticket die je dan krijgt, vaak digitaal, kun je laten scannen als je de wedstrijd bezoekt. Je kunt er ook voor kiezen om de ticket af te drukken.Als je de ticket online wilt laten zien, dan is het aan te raden om ervoor te zorgen dat je smartphone goed opgeladen is.

Sportwedstrijden New York: handige tips

Als je een sportwedstrijd in New York gaat bezoeken, is het aan te raden om om tijd aanwezig te zijn. Als je nooit eerder naar een sportwedstrijd in New York bent geweest, is het interessant om eens een kijkje te nemen in het stadion. Door op tijd aanwezig te zijn, kun je al proeven van de sfeer voordat de wedstrijd daadwerkelijk is begonnen. Bij sommige sportwedstrijden worden er van te voren en achteraf nog leuke activiteiten georganiseerd.

In dit artikel heb je meer gelezen over sportwedstrijden in New York. Behalve sportactiviteiten zijn er in New York veel andere interessante activiteiten die je kunt doen. Bekijk de Top 11 activiteiten van New York en Top 10 bezienswaardigheden van New York voor meer inspiratie. Zo kun je de tijd die je hebt in deze schitterende stad optimaal benutten.

Plaats een reactie