spyscape spionagemuseum in new york

SPYSCAPE Spionagemuseum in New York bezoeken

Het SPYSCAPE Spionagemuseum in New York is niet een museum waarbij je enkel rond kijkt. In dit museum is het juist de bedoeling dat je actief meedoet. Er zijn spannende opdrachten die je kunt uitvoeren en interessante vraagstukken waarover gediscussieerd kan worden. Heb jij de FBI en CIA altijd al interessant gevonden? Dan is het zeker een aanrader om hier eens een kijkje te nemen. Door middel van een bezoek aan het SPYSCAPE Spionagemuseum in New York kun je op een leuke manier kennis maken met de spionagewereld en alles wat hierbij komt kijken. In dit artikel lees je er alles over.

SPYSCAPE Spionagemuseum in New York

Het SPYSCAPE Spionagemuseum in New York is een museum die geschikt is voor groot en klein. Door middel van interactieve spellen en opdrachten leer je veel over de spionagewereld. Je kunt het museum vinden in een hele moderne gebouw. Dit gebouw heeft een oppervlakte van maar liefst 5.600 meter. Je bezoek aan dit museum zal beginnen in een mysterieuze lift. In de lift kun je al direct een film bekijken. Deze film informeert je over de opdrachten die je in dit museum zal uitvoeren. Als je boven aankomt, dan kun je in principe al direct aan de slag.

SPYSCAPE Spionagemuseum in New York: 7 spionagethema’s

Het SPYSCAPE Spionagemuseum in New York is verdeeld over in totaal 7 grote ruimtes die elk een eigen spionagethema behandelen. Enkele voorbeelden van deze thema’s zijn cyberoorlog, privacy, social media en operaties van inlichtingendiensten zoals de FBI en CIA. Voordat je start met de opdrachten, krijg jij een polsband. Bij elke opdracht kun je deze scannen zodat al je gegevens per onderdeel opgeslagen worden. Ben je klaar met alle opdrachten? Dan worden je resultaten geanalyseerd. Uit deze analyse zal vervolgens blijken wat voor soort spion jij bent. Erg leuk én interessant om eens te ervaren.

SPYSCAPE Spionagemuseum in New York: hoogtepunten

In dit museum kun je veel interessante opdrachten vinden, maar er zijn bepaalde spellen die goed in de smaak vallen bij de bezoekers. Allereerst vinden veel bezoekers het erg leuk om op een beveiligingscamera te bekijken hoe snel jij een verdachte kunt vinden. Dit zorgt voor grappige situaties, omdat veel bezoekers niet gelijk doorhebben dat bepaalde verdachten soms al meerdere malen in beeld zijn geweest. Op deze manier kun jij je een beter beeld vormen van spionagewerk. Ook het onderdeel Deception is erg interessant. Bij dit onderdeel mag je interviews bekijken en uiteindelijk beslissen of de waarheid wordt gesproken of niet. Hoe snel heb jij het door? Dit zijn onderdelen van het museum die leuk zijn voor jong en oud.

SPYSCAPE Spionagemuseum in New York: tickets kopen

Als je een bezoek wilt brengen aan het SPYSCAPE Spionagemuseum in New York, dan is het aan te raden om van te voren al je tickets online te bestellen. Door je tickets online al in huis te halen, kun je veel geld en tijd besparen. Koop de ticket online en ontvang de digitale voucher direct in je e-mail of via de app. Je kunt het museum vinden aan 928 8th Avenue. Doordeweeks is het museum te bezoeken van 10.00 uur tot en met 21.00 uur. In het weekend kun je hier iets langer terecht, je kunt dan je bezoek starten vanaf 9.00 uur en blijven tot en met 21.00 uur.

In dit artikel heb je meer gelezen over het SPYSCAPE Spionagemuseum in New York. Als je in New York bent, is dit museum zeker een bezoekje waard. Ben jij een liefhebber van musea en wil je in New York andere interessante musea bezoeken? Bekijk dan de Top 19 Musea in New York die de moeite waard zijn. Daarnaast zijn er ook veel leuke activiteiten die je kunt doen en interessante bezienswaardigheden die je kunt bezoeken.

Plaats een reactie