the met breuer in new york

The Met Breuer in New York bezoeken

The Met Breuer is een museum voor moderne en hedendaagse kunst. The Met Breuer is onderdeel van The Metropolitan Museum of Art die je ook kunt vinden in New York. The Met Breuer ligt op maar 15 minuten loopafstand van The Metropolitan Museum of Art. Heb je kaartjes gekocht voor The Metropolitan Museum of Art? Dan mag je hiermee ook een bezoek brengen aan The Met Breuer en The Met Cloisters, het is dan ook zeker handig om deze musea op dezelfde dag te bezoeken. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over The Met Breuer in New York.

Over The Met Breuer in New York

Het gebouw waar je The Met Breuer kunt vinden, is ontworpen door Marcel Breuer. Het gebouw was het voormalige gebouw van het populaire Whitney Museum. Als je liefhebber bent van moderne en hedendaagse kunst, dan is het zeker een aanrader om een bezoek te brengen aan dit museum. In het museum kun je diverse kunstvormen vinden, maar het gaat vooral om wereldwijde kunst uit de twintigste en éénentwintigste eeuw. Je kunt er veel interessante exposities bezoeken, maar daarnaast zijn er ook interactieve programma’s en is er ruimte voor educatie. De interactieve programma’s die in dit museum worden georganiseerd zijn erg interessant en zorgen ervoor dat je als bezoeker ook echt in aanraking komt met design, kunst en architectuur.

Wat is er te zien in The Met Breuer?

The Met Breuer is voorzien van veel moderne kunst uit de 20ste en 21ste eeuw. The Met Breuer is voorzien van vijf verdiepingen. Op de tweede tot en met de vijfde verdieping kun je vooral veel interessante galerieën vinden. Tussendoor is het ook mogelijk om te pauzeren met een hapje en drankje. Dit kun je doen bij Blue Bottle Coffee. Dit leuke cafeetje kun je vinden op de vijfde verdieping van het gebouw. Ze serveren hier heerlijke snacks met verschillende soorten koffie. Ook op de begane grond kun je een restaurant vinden waar je wat kunt eten en drinken. Hier kun je ook een bijzondere verzonken tuin vinden en een lobbygalerie.

The Met Breuer in New York: inbegrepen bij ticket The Met, The Metropolitan Museum of Art

Als je een ticket koopt voor The Metropolitan Museum of Art, dan kun je hiermee ook The Met Breuer betreden. Je kunt geen tickets enkel voor The Met Breuer aanschaffen. Het is aan te raden om de ticket voor The Metropolitan Museum of Art online te kopen. Deze ticket is waardevol omdat je hiermee maar liefst drie musea op dezelfde dag kunt bezoeken. Hiermee kun je namelijk ook The Met Breuer én The Met Cloisters een bezoekje brengen. Beschik je over een New York CityPASS of een New York Pass? Dan kun je alle musea betreden zonder een ticket te kopen. De entree zit hier namelijk al bij inbegrepen.

In dit artikel heb je meer gelezen over The Met Breuer. Als je in New York bent, is dit museum zeker een bezoekje waard. Ben jij een liefhebber van musea en wil je in New York andere interessante musea bezoeken? Bekijk dan de Top 19 Musea in New York die de moeite waard zijn. Daarnaast zijn er ook veel leuke activiteiten die je kunt doen en interessante bezienswaardigheden die je kunt bezoeken.

Plaats een reactie