over

And so it begins..

Met mijn paspoort in mijn hand en enkel een backpack vertrok ik in 2015 naar het vliegveld. Niet wetende dat ik zou beginnen aan een lange reis die mijn leven compleet zou veranderen. Ik had geen plannen, ik wilde enkel op reis, écht op reis.

Geen zon-zee-strand vakantie, maar gewoon het boeken van een bestemming en daar zelf het land ontdekken. Ik wilde proeven van inspirerende culturen, gerechten en nieuwe mensen ontmoeten. Het liefst naar de andere kant van de wereld. En dat heb ik gedaan. De bestemming op mijn ticket was: Nieuw-Zeeland.

Hey, ik ben Tom

Op mijn blog neem ik je mee op reis. En dan heb ik het niet over een strandvakantie naar Griekenland. Nee, ik neem je mee naar bijzondere landen met interessante plekjes die je écht moet zien. Als ik op reis ga, dan pak ik mijn backpack en trek ik zonder strakke plannen de wijde wereld in. Lees hier spannende reisverhalen, tips en tricks of ontdek de mooiste plekken op aarde.

Waarom RadioNetherlands?

Toen ik begon met reizen, wilde ik graag een reisblog starten om mijn ervaringen met anderen te delen. Ik was op zoek naar een naam en schreef destijds mijn blogs in het Engels. De eerste twee woorden die bij mij te binnen schoten waren ‘Radio’ en ‘Netherlands’. Ik weet het, raar maar waar 😛 Nu schrijf ik inmiddels in het Nederlands, maar deze naam wilde ik graag houden.

Travel is the only thing you buy that makes you richer

Als echte ontdekkingsreiziger is dit mijn levensmotto waar ik jaarlijks aan probeer te werken. Als mens groei je namelijk zo ontzettend door het maken van een prachtige leerzame reis.

Spannende ervaringen die je kunt delen met je vrienden en familie. Het allerbelangrijkste is dat je rijker wordt aan ervaringen en hierdoor anders tegen het leven aankijkt.