bioscoop new york

Bioscoop op 42nd Street: AMC Empire 25

Op 42nd Street in New York kun je AMC Empire 25 vinden. Jaarlijks bezoeken meer dan 200 miljoen mensen de 380 AMC locaties. Als je in New York bent, dan is het erg leuk om een bezoek te brengen aan deze populaire bioscoop. AMC Empire 25 draait veel verschillende soorten films. Voor iedereen is er daarom wel wat interessants te vinden. In dit artikel lees je meer over deze bioscoop op 42nd Street.

De nieuwste films kijken in het AMC Empire 25

Als je een filmliefhebber bent, dan kun je ook gedurende je reis in New York de nieuwste films kijken. In het AMC Empire 25 heb je ook de mogelijkheid om films te bekijken met de nieuwe technologie RealD 3D. Dit zorgt voor een levensechte filmervaring.

Eten en drinken in het AMC Empire 25

In het AMC Empire 25 hoef jij je tijdens de film geen moment te vervelen. Je hebt namelijk erg veel keuze wat eten en drinken betreft. Je kunt kiezen uit meer dan 100 verschillende drankjes waar je tijdens de film van kunt genieten. Daarnaast kun je hier ook veel lekkers eten. Denk hierbij aan pizza, frietjes en kip.

Bioscoop op 42nd Street: AMC Empire 25 tickets kopen

Als je een leuke film wilt zien in AMC Empire 25, dan heb je hier natuurlijk tickets voor nodig. De tickets voor de film die jij wilt zien, kun je gemakkelijk online bestellen. De volgende stappen moet je vervolgens ondernemen:

 1. Ga naar de website van AMC Empire 25
 2. Bekijk het actuele filmaanbod in de bioscoop
 3. Je hebt de mogelijkheid om trailers te bekijken van films die je interessant lijken
 4. Kies de film die je wilt bekijken in de bioscoop
 5. Je krijgt een plattegrond van de bioscoop te zien, kies de plek waar je wilt zitten
 6. Je geeft aan of je een kind, volwassene of senior bent. De prijs verschilt dan namelijk.
 7. Vervolgens doe je de betaling en krijg je de tickets online.

Praktische informatie AMC Empire 25

 • Het is goed om te weten dat AMC Empire 25 elke dinsdag extra voordelige ticketprijzen hebben voor de leukste films. Ze noemen dit ook wel ‘Discount Tuesdays’.
 • Ouderen en kinderen kunnen profiteren van extra lage prijzen.
 • Dit bioscoop is geheel rolstoelvriendelijk.
 • Het kan behoorlijk druk worden in deze bioscoop. Hierdoor bestaat de kans dat je wat langer op je drinken en snacks moet wachten. Het is handig om dan gebruik te maken van de app waarbij je van te voren je eten en drinken al kunt bestellen.
 • Het adres is 234 West 42nd Street, New York, New York 10036.

In dit artikel heb je meer gelezen over het AMC Empire 25, een populaire bioscoop op 42nd Street. Bekijk de top 11 activiteiten in New York om de rest van je vakantie in New York te plannen. Ook de top 10 bezienswaardigheden van New York kan goed van pas komen om de stad beter te leren kennen.

Plaats een reactie