circle line the beast

Circle Line: The Beast in New York – Spanning, snelheid & plezier

Als je op zoek bent naar spanning is Circle Line The Beast een geweldige activiteit om te ervaren in New York. Een speedboottocht is niet bedoeld voor mensen die bang zijn aangelegd, maar juist voor de mensen die op zoek zijn naar spanning en sensatie. Met meer dan 70 km per uur scheur je door het water en dat zal je zeker een adrenaline boost geven. The Beast is seizoensgebonden en kan alleen worden geboekt tussen 9 mei en 30 september. In dit artikel lees je meer over een tocht in The Beast in New York.

Circle Line: The Beast in New York

Een hele bijzondere manier om kennis te maken met New York, is door te kiezen voor een tocht met The Beast. Deze rit zal circa 30 minuten duren en brengt je dichtbij het Vrijheidsbeeld en de schitterende westkant van Manhattan. Dit is een activiteit die kort, maar zeer krachtig is. Met volle snelheid scheur je over het water en geniet je van het adembenemende uitzicht. Deze activiteit is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar uitdaging en spanning gedurende hun vakantie in New York.

Circle Line The Beast in New York: Ticket kopen

Als je graag een tocht wilt maken in The Beast, dan kun je daarvoor tickets aanschaffen. Er zijn verschillende tickets die je kunt aanschaffen. Op sommige tickets staat de vertrektijd al vast en andere tickets zijn daarin nog flexibel. Je kunt zelf bekijken welke optie handiger is voor jou. Heb je een ticket met een vertrekdatum en tijd gekocht? Dan kun je op de dag zelf je (online) ticket laten zien en direct starten aan dit avontuur. Als je een ticket hebt met een flexibele vertrektijd, dan kun je naar het ticketloket om daar een vertrektijd te kiezen. Doe dit wel op tijd, het zou namelijk wel jammer zijn als de aantrekkelijke vertrektijden uitverkocht zijn. Om deel te nemen aan een tocht in The Beast, moet je minimaal 100 centimeter zijn, dit is handig om te weten als je van plan bent om kinderen mee te nemen. Je zal vertrekken van Pier 83 en de rit duurt circa een half uur. Een half uur met The Beast is genoeg om een korte, maar krachtige ervaring op te doen op het water van New York. Als je beschikt over de New York Explorer Pass, dan kun je deze bezienswaardigheid extra voordelig bezoeken.

Circle Line The Beast in New York : handige tips

Het is aan te raden om tijdens deze rit geen waardevolle spullen mee te nemen. De organisatie is namelijk niet verantwoordelijk voor verloren bezittingen tijdens de rit. The Beast gaat snel, dus het is aan te raden om zoveel mogelijk losse spullen in je hotelkamer achter te laten. Ook zonnebrillen en petjes zijn niet geschikt om mee te nemen omdat de kans groot is dat je ze onderweg verliest. Zorg er ook voor dat je extra kleding meeneemt, de kans is erg klein dat je droog komt na een tocht in The Beast. Zonnebrandcrème bij je hebben is ook zeker geen overbodige luxe, op de zee zal je door de warme zon en het windje snel verbranden.

In dit artikel heb je meer gelezen over Circle Line The Beast  in New York. Naast deze activiteit zijn er meerdere activiteiten in New York waar je voor kunt kiezen. Bekijk de Top 11 attracties van New York voor meer inspiratie.

Plaats een reactie