new york explorer pass

Alles over de New York Explorer Pass

In New York valt er ontzettend veel te zien en te beleven. Als je hier bent, dan wil je natuurlijk zo veel mogelijk zien van deze schitterende stad. Er zijn meerdere voordeelpassen waar je voor kunt kiezen als je New York wilt ontdekken, denk aan New York CityPASS,  de New York Pass en de New York Explorer Pass. De New York Explorer Pass is een grote aanrader als je meerdere attracties en bezienswaardigheden in New York wilt bezoeken. Als je kiest voor de New York Explorer Pass dan kun je kiezen uit een enorm aanbod. Met deze voordeel pas kun je kiezen uit meer dan 80 activiteiten, tours en attracties. Hier lees je alles wat je moet weten over de New York Explorer Pass.

New York Explorer Pass: wat is het?

De New York Explorer Pass is zeer geschikt voor toeristen die eigenlijk al in beeld hebben gebracht welke bezienswaardigheden en attracties ze willen bezoeken in New York. Bij de New York CityPASS staan de attracties en bezienswaardigheden die je kunt bezoeken al vast. Als je kiest voor de New York Explorer Pass dan kun je zelf kiezen hoeveel attracties je wilt bezoeken. Je kunt kiezen uit een voordeel pas die je entree geeft voor twee, drie, vier, vijf, zeven of tien bezienswaardigheden en attracties. Je hoeft op deze manier geen losse tickets meer aan te schaffen voor deze attracties en bezienswaardigheden. Op deze manier kun je veel geld én tijd besparen. Soms bespaar je op deze manier zelfs 45% per ticket. Je kunt veel tijd besparen omdat je op deze manier niet meer per bezienswaardigheid hoeft te kijken hoe je tickets kunt bemachtigen.

New York Explorer Pass: hoeveel kost het?

De prijs die je moet betalen voor de New York Explorer Pass hangt dus geheel af van hoeveel bezienswaardigheden en attracties jij in New York wilt bezoeken.

Prijzen volwassenen

 • 2 attracties : € 69,00
 • 3 attracties : € 94,00
 • 4 attracties : € 125,00
 • 5 attracties : € 140,00
 • 7 attracties : € 180,00
 • 10 attracties : € 230,00

prijzen kinderen van 3 tot 12 jaar:

 • 2 attracties : € 49,00
 • 3 attracties : € 70,00
 • 4 attracties : € 90,00
 • 5 attracties : € 105,00
 • 7 attracties : € 135,00
 • 10 attracties : € 170,00

Daarnaast is het goed om te weten dat kinderen van 0 tot 2 jaar vaak gratis de bezienswaardigheden en attracties mogen bezoeken. Voor baby’s en kinderen van deze leeftijd hoef je dus geen New York Explorer Pass aan te schaffen.

New York Explorer Pass: welke bezienswaardigheden en activiteiten doen mee?

Als je de kortingspas wilt kopen, is het fijn om te weten of de bezienswaardigheden en activiteiten die jij wilt zien en ervaren wel meedoen. Hieronder kun je handige een lijst vinden:

Bij de reservering zal je ook een handige overzicht ontvangen van de bezienswaardigheden en activiteiten met de openingstijden. Zo weet je precies waar en wanneer je hier terecht kunt voor een bezoek. Ben je tijdens Kerst in New York? Dan is het extra sfeervol om deze bezienswaardigheden te zien.

New York Explorer Pass: hoe werkt het en de voordelen

De New York Explorer Pass werkt heel erg gemakkelijk en voorziet je van meerdere voordelen. Allereerst is het goed om te weten dat je bij deze kortingspas helemaal zelf kunt bepalen welke attracties en bezienswaardigheden jij bezoekt in New York. Je kunt kiezen uit 80 verschillende bezienswaardigheden en attracties. Bezoek bijvoorbeeld het Empire State Building, ga ontspannen in Central Park of maak een bustour. Op deze manier betaal je nooit voor een kortingspas waar je niet volledig gebruik van maakt. Het is dus verstandig om van te voren al in beeld te brengen hoeveel attracties je ongeveer wilt bezoeken. De prijs zal namelijk bij elke hoeveelheid attracties anders zijn. Als je de betaling hebt gedaan zal jij de digitale pas ontvangen in je e-mail. Pas als je de pas voor het eerst gebruikt, zal deze worden geactiveerd. Hierna is de pas nog 30 dagen geldig. Je hebt dus ruim de tijd om de bezienswaardigheden en activiteiten te bezoeken die je graag wilt ervaren en zien. De New York Explorer Pass heeft daarnaast nog meer voordelen waar je van kunt profiteren. Bij sommige bezienswaardigheden hoef je helemaal niet in de wachtrij te staan zodat je al direct naar binnen kunt. Hierdoor bespaar je veel tijd omdat het bij de populaire bezienswaardigheden en activiteiten behoorlijk druk kan worden. De kortingspas geeft je daarnaast ook korting bij geselecteerde restaurants en winkels zodat je extra voordelig kunt winkelen en dineren. Het is mogelijk om met de pas van te voren te reserveren voor de bezienswaardigheden die jij wilt bezoeken. Je zal een duidelijke handleiding ontvangen als je de pas ontvangt.

New York Explorer Pass kopen en profiteer van aanbiedingen

Als je van plan bent om de New York Explorer Pass te kopen, dan kun je vaak ook profiteren van aantrekkelijke acties en aanbiedingen. Gedurende sommige actieperiodes heb je de mogelijkheid om een twee daagse Big Bus ticket aan te schaffen als keuze. Op deze manier krijg je dus extra veel waar voor je geld. Het is een aanrader om de kortingspas af te drukken. Omdat je de pas meerdere malen gaat gebruiken gedurende je tijd in New York, is het fijn om deze voor de zekerheid toch in je tas te hebben. Stel je voor dat je telefoon leeg is, dan kun je de New York Explorer Pass toch gebruiken.

Koop hier de New York Explorer Pass.

Ontdek New York

Wil je New York verder ontdekken? Dan zijn de volgende artikelen een grote aanrader:

Plaats een reactie