superhelden tour in new york

Superhelden Tour in New York: films en series komen tot leven

In New York komen je favoriete films en series tot leven. Als je een liefhebber bent van DC Comics en Marvel, is deze Superhelden Tour in New York een grote aanrader. De Superhelden Tour in New York is een bustour van circa 3 uur. Deze bustour brengt je naar de mooiste, spannendste en grappigste locaties die je kent van films en series zoals The Dark Knight Rises, Spider-Man en Iron Fist.In dit artikel lees je alles wat je moet weten over de Superhelden Tour in New York.

Superhelden Tour in New York

Deze Superhelden Tour in New York is een geweldige ervaring voor iedereen die houdt van films en series. Met een luxe tourbus bezoek je samen met een gids en andere deelnemers circa 40 interessante locaties in New York. Deze locaties spelen allemaal een belangrijke rol in populaire films en series. Er is een ervaren gids aanwezig die je meer zal vertellen over de verschillende locaties en bijhorende films. In de bus zelf kun je ook schermen vinden. Hierop worden de scenes uit de films afgespeeld die horen bij de locaties. Zo kun je direct zien over welk fragment de gids het heeft.

Superhelden Tour in New York: hoe gaat dat?

Als je wilt deelnemen aan de Superhelden Tour in New York, dan is het fijn om te weten hoe dat ongeveer zal gaan. Als je een plekje hebt geboekt in deze tourbus, dan zal deze tour beginnen in Midtown Manhattan. Vaak wordt er afgesproken bij een grote stripwinkel. Dit is ook de plek waar je de gids van de tour voor het eerst ziet. Na kennis gemaakt te hebben met de gids, kun je ook rustig even rondkijken in de stripwinkel. De gids is vaak op een leuke manier verkleed, denk hierbij aan superheldfiguren zoals Superman en Batman. De Superhelden Tour in New York begint bij Times Square in Midtown Manhattan en eindigt bij Battery Park in Downtown Manhattan. Wil je weten wat je ongeveer kunt verwachten? Hieronder hebben wij een handig overzicht opgesteld met de populairste locaties van deze tour:

Locatie Film
Times Square Spider-Man redde hier Mary Jane Watson
en vocht op deze plek ook tegen Electro.
Het Daily News Building Dit gebouw staat in Superman: The Movie
ook wel bekend als Daily Planet.
Het Chrysler Building Deze locatie herken je uit de Fantastic Four:
Rise of the Silver Surfer.
Op deze plek ontsnapte Silver Surfer.
Park Avenue Deze plek ken je uit de film The Avengers.
Het is de locatie waar The Battle of New York
werd gehouden.
Het Flatiron Building Dit gebouw ken je ook wel als Daily Bugle kantoor
uit de film Spider-Man.
De Lower East Side en Chinatown Deze plek komt je waarschijnlijk bekend voor uit Iron Fist.
Je kent dit populaire fragment als het
moment dat Danny Rand vocht voor zijn leven.
Het Financial District In The Dark Knight Rises vond hier een
populaire gevecht plaats. Het was het
gevecht van Batman tegen Bane.
Battery Park In de film X-man and Superman: The Movie
werd er gevochten in de buurt van het Vrijheidsbeeld.
Hier kunt u genieten van
hetzelfde uitzicht als in de film.
Staten Island Ferry Deze ferry ken je uit Spider-Man: Homecoming.

Superhelden Tour in New York: goed om te weten

Het is aan te raden om op tijd aanwezig te zijn voor deze tour. Als je nog wat tijd over hebt voordat je vertrekt, kun je namelijk nog even rondkijken in de stripwinkel. In deze stripwinkel kun je veel strips vinden van deze bekende superhelden. De Tour zal ongeveer drie uur duren. Het is aan te raden om zelf even een snack en wat te drinken mee te nemen. Natuurlijk kun je onderweg wel even weg om wat drinken te halen, maar hierdoor zal je wel veel missen van de tour. Probeer dit te voorkomen en zorg dat je wat bij je hebt tijdens de tour. De gids zal zijn verhaal namelijk niet onderbreken. Deze tour is geschikt voor alle leeftijden, dus ook gezinnen met kinderen kunnen hier prima bij aansluiten.

Superhelden Tour in New York: ticket kopen

De kosten voor een ticket zullen vaak rond de 55-68 dollar liggen. Dit is echter wel afhankelijk van de tijd waarop je de boeking doet en kan dus nog wel eens verschillen. Als je online een ticket hebt gekocht, dan kun je in de bus de elektronische ticket laten zien. Je kunt er ook voor kiezen om deze uit te printen, maar dit is niet per se noodzakelijk om mee te kunnen met de tour. Veel organisaties die de Superhelden Tour In New York aanbieden, hebben een annuleringsbeleid. Blijkt er toch iets tussen zijn gekomen, dan kun je 24 uur voordat de Tour zou starten, nog kosteloos annuleren. Je kunt dan al je geld terug krijgen. Ben je te laat? Dan krijg je niks meer terug. Probeer hier rekening mee te houden tijdens het kopen van een ticket. Bezoekers die je voor zijn gegaan spreken van een ‘geweldige ervaring. Het was leuk én informatief om deel te nemen aan de Superhelden Tour in New York’.

In dit artikel heb je meer gelezen over de Superhelden Tour in New York. Als je een liefhebber bent van films en series, is dit een tour die je zeker niet mag missen. Ben je op zoek naar meer leuke activiteiten in New York? Bekijk dan eens de Top 11 activiteiten van New York. Ook de Top 10 bezienswaardigheden van New York mag je gedurende je tijd in New York niet missen.

Plaats een reactie