van amerika naar australie vliegen

Van Amerika naar Australië vliegen: 6 handige tips

Het boeken van een vlucht vanuit Amerika naar Australië, gaat niet even gemakkelijk als een vlucht die je bijvoorbeeld boekt naar Europa. Je zal je beter moeten voorbereiden en daarnaast zal je ook goed moeten zoeken naar de beste deals om waar te krijgen voor je geld. Ben je momenteel in Amerika en wil je graag vanaf daar doorvliegen naar Australië? Dan kan dit op diverse manieren. Een Nederlandse vriend van mij die woont in Amerika en hij is aankomend jaar van plan om te reizen naar Australië. Om deze reden heb ik mij verdiept in een vakantie vanuit Amerika naar Australië. Ik ben op onderzoek uitgegaan en dit heeft geresulteerd in dit artikel met 6 handige tips om deze reis succesvol af te leggen.

Tip 1 Van Amerika naar Australië vliegen: neem een rechtstreekse vlucht

Het is aan te raden om een directe vlucht vanuit Amerika te boeken naar Australië. Vanuit Dallas, Los Angeles en San Francisco kun je een rechtstreekse vlucht boeken naar deze mooie bestemming. Qantas Airlines Flights zal je rechtstreeks naar Australië brengen. De kans bestaat dat dit ook duurdere vluchten zijn, de andere vluchten naar Australië hebben vaak nog een stop tussendoor. Hierbij is het goed om te weten, de goedkoopste vlucht is niet altijd de beste optie is. Het gaat om een lange vlucht, dus het is zeker verstandig om ook te letten op je comfort gedurende de reis.

Tip 2 Van Amerika naar Australië vliegen: boek in de juiste periode

De prijs van een ticket van Amerika naar Australië kan erg verschillen. In het hoogseizoen liggen de prijzen natuurlijk een stuk hoger dan in de overige maanden. In september en november is het al mogelijk om een ticket vanaf 558 dollar per persoon te boeken. Het is ook verstandig om al op tijd te boeken als je al een datum in gedachten hebt. Hoe langer je wacht, hoe groter de kans is dat de prijzen zullen stijgen. Vooral als je in een populaire maand zoals december naar Australië wilt, dan moet je al op tijd beginnen met de voorbereidingen.

Tip 3 Van Amerika naar Australië vliegen: zorg al op tijd voor je visum

Ook al bezoek je Australië als toerist, je zal voor je bezoek een visum nodig hebben. Je kunt voor je vakantie naar Australië je visum onder andere online aanvragen bij de Australian Government Website. Regel jij je reis via een reisorganisatie? Dan bestaat de kans dat zij je visum voor je regelen. Vraag dit even na bij de organisatie indien dit het geval is.

Tip 4 Van Amerika naar Australië vliegen: selecteer op tijd je plek in het vliegtuig

Als je reist met de vliegtuig, dan heb je vaak de mogelijkheid om een zitplek te reserveren. Mijn advies is om dit ook echt te doen zodat je comfortabel kunt reizen. Je moet namelijk nog wel even een tijd in het vliegtuig zitten. Denk er dus al over na op welke plek in het vliegtuig je het meest comfortabel zit.

Tip 5 Van Amerika naar Australië vliegen: slaap veel en drink voldoende

Het is aan te raden om gedurende je vlucht zoveel mogelijk te slapen. Probeer ook veel water te drinken. Op deze manier heb je straks in Australië kans op een sneller herstel van de jetlag.  Er zijn bepaalde spullen die je gedurende je reis mee kunt nemen om het voor jezelf een stuk comfortabeler te maken in het vliegtuig. Het is aan te raden om het volgende in ieder geval mee te nemen:

  • Nekkussen
  • kleding in laagjes (airco kan namelijk aanstaan)
  • sokken
  • kauwgom
  • oordopjes
  • tandenborstel en tandenpasta

Tip 6 Van Amerika naar Australië vliegen: doe de eerste dag geen dutje

Het is aan te raden om gedurende de eerste dag dat je aankomt in Australië, overdag geen dutje te doen. Als je dat wel doet, dan is de kans op een zwaardere jetlag gedurende je reis groter. Probeer daarom zo lang mogelijk wakker te blijven. Probeer in ieder geval wakker te blijven tot 21:00 uur.

Met deze 6 handige tips zal je reis vanuit Amerika naar Australië zeker een succes worden. Bekijk de tips en start vandaag nog met de voorbereidingen voor je reis zodat je zorgeloos op vakantie kunt.

Plaats een reactie