helikoptervluchten

Helikoptervlucht in New York: een adembenemende ervaring

Een helikoptervlucht is een geweldige manier om New York te ontdekken. Met een helikoptervlucht kun je deze geweldige stad van bovenaf leren kennen. Mensen die je voor zijn gegaan spreken van een ‘adembenemende ervaring’. Krijg jij de kans om te kiezen voor een helikoptervlucht gedurende je tijd in New York? Dan is het zeker een aanrader om dit te doen. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over helikoptervluchten in New York.

Helikoptervlucht New York

Een schitterende helikoptervlucht zal zorgen voor een once in a lifetime reiservaring. Een helikoptervlucht is al erg bijzonder, en de schitterende stad New York doet hier nog een schepje bovenop. Dit is namelijk een geweldige stad om van bovenaf te zien. Er zijn diverse helikoptervluchten in New York waar je voor kunt kiezen. Enkele voorbeelden zijn:

 • Een Avond Helikoptervlucht
  Een helikoptervlucht in de avond is erg bijzonder, vooral als je vliegt over New York. De enorme hoeveelheid lichtjes zien er van bovenaf schitterend uit. Veel mensen die ontzettend enthousiast zijn over een helikoptervlucht overdag, kiezen ook voor een helikoptervlucht ervaring in de avond. Op beide tijdstippen zorgt de vlucht voor een hele andere beleving.
 • Een Helikoptervlucht zonder deuren
  Dat deze helikoptervluchten extra spannend zijn, kun je al bedenken als je leest dat de helikopter geen deuren heeft. Deze helikoptervlucht zal zorgen voor een extra spannende vlucht. Deze bijzondere ervaring zal er ook voor zorgen dat je thuis komt schitterende foto’s. Tijdens het fotograferen zal je namelijk geen last hebben van reflecties door het glas.
 • Liberty Helikopter tour
  Deze helikoptervlucht van circa 15 minuten geeft veel aandacht aan het Vrijheidsbeeld. Dit zal zorgen voor een unieke ervaring, omdat je met de helikopter erg dichtbij kunt komen. Tijdens de vlucht zal je ook veel zien van Ellis Island en Governors Island.

Daarnaast zijn er veel helikoptervluchten die je een goed algemeen beeld kunnen geven van New York. De routes die worden gevlogen kunnen per vlucht verschillen.

Helikoptervlucht New York kosten

Het klinkt erg duur, een helikoptervlucht, maar dat hoeft het zeker niet te zijn. Als je vooraf je helikoptervlucht boekt, is het al mogelijk om voor circa 185 euro meer dan 10 minuten te genieten op hoogte. Mensen die je voor zijn gegaan geven aan dat deze ervaring elke cent waard is. Van een afstand kun je genieten van de populairste bezienswaardigheden van New York zoals het Vrijheidsbeeld en Empire State Building. Als je vooraf een boeking hebt gedaan, dan zal je vaak een digitale voucher ontvangen. Je kunt deze ticket uitprinten, maar je hebt ook de mogelijkheid om de ticket op je smartphone te laten zien.

Helikoptervlucht New York korting

De kans bestaat dat er acties en aanbiedingen zijn waardoor je kunt genieten van een helikoptervlucht in New York met een mooie korting. Het is altijd aan te raden om in ieder geval vooruit te boeken. Op deze manier is de prijs vaak een stuk voordeliger. Als je op de dag zelf een boeking doet, is de prijs vaak hoger.

Helikoptervlucht New York: handig om te weten

Als je een helikoptervlucht New York boekt, zijn er daarnaast nog enkel zaken die handig zijn om te weten. Hieronder kun je de belangrijkste informatiepunten lezen:

 • Als je een boeking hebt gedaan, is het aan te raden om een half uur van te voren al aanwezig te zijn. Op deze manier kun je nog uitleg en informatie ontvangen voordat de helikopter vertrekt.
 • Heb je een boeking gedaan, maar veranderen je plannen qua data en tijdstip? Dan bestaat de mogelijkheid om je helikoptervlucht om te boeken. Hiervoor moet je wel contact op nemen met de touroperator.
 • In de meeste helikopters kunnen maximaal 6 personen

In dit artikel heb je meer gelezen over helikoptervluchten in New York. Een helikoptervlucht in New York zal zorgen voor een onvergetelijk ervaring. Behalve helikoptervluchten zijn er meer activiteiten in New York die zeker de moeite waard zijn. Bekijk hier de 11 interessantste activiteiten in New York om een geweldige tijd te ervaren.

Plaats een reactie