Empire State Building

Het Empire State Building bezoeken? Alles wat je moet weten

De meeste toeristen verlaten New York niet voordat ze een bezoek gebracht hebben aan het bekende Empire State Building. Het Empire State Building is één van de bekendste gebouwen van New York en is maar liefst 381 meter hoog. Dit gebouw is voornamelijk populair vanwege het schitterende uitzicht dat het gebouw kan bieden. Als je op de 86ste verdieping zit, kun je genieten van een adembenemend uitzicht. Het Empire State Building is inmiddels uitgeroepen tot één van de zeven moderne wereldwonderen door de American Society of Civil Engineers. Hier lees je alles wat je moet weten omtrent het Empire State Building.

Empire State building

Het Empire State Building is een ontzettend hoog gebouw die je kunt vinden in New York. Dit gebouw is maar liefst 381 meter hoog en ontvangt jaarlijks ontzettend veel bezoekers. Je hebt elke dag van het jaar de kans om dit gebouw te bezoeken, het Empire State Building is namelijk 365 dagen per week geopend. Zelfs op Onafhankelijkheidsdag, 4 juli zijn ze geopend. Het Empire State Building is op een hele bijzondere manier verlicht. Het gebouw is voorzien van mooie LED schijnwerpers. Deze LED schijnwerpers hebben de mogelijkheid om het Empire State Building in 12 miljoen kleurcombinaties te verlichten. Het gebouw is meestal met wit licht verlicht. Als er in New York feestdagen worden versierd, dan zal deze verlichting hierop worden aangepast. Op deze manier zorgt het gebouw altijd weer voor een bijzondere ervaring.

Empire State building tickets

Als je van plan bent om een bezoek te brengen aan het Empire State Building, dan kun je veel tijd besparen door deze tickets van te voren al aan te schaffen. De kosten Empire State building hoeven niet hoog te zijn. Online kun je profiteren van diverse acties en aanbiedingen zodat je voordelig kunt genieten van een mooie ervaring. Als je tickets wilt kopen, dan kun je kiezen voor een normale ticket of een express ticket. Er is ook een kortingspas die je kunt aanschaffen om kosteloos het Empire State Building te bezoeken. Als je van te voren tickets aanschaft, dan hoef je deze niet uit te printen. Je kunt je online ticket gemakkelijk laten zien bij de ingang. Zorg er wel voor dat je een opgeladen telefoon meeneemt zodat je de tickets altijd bij de hand hebt. Als je beschikt over een New York CityPASS, Explorer Pass of New York Pass dan kun je het gebouw gratis bezoeken.

Empire State Building: handig om te weten

  • Het gebouw is het gehele jaar geopend, ook gedurende slechtere weersomstandigheden
  • Het Empire State Building is geopend van 8.00 uur in de ochtend tot 2.00 uur ’s nachts.
  • Wil je alle ruimte en tijd hebben om te kunnen genieten van het uitzicht? Dan is het aan te raden om extra vroeg te gaan (liefst voor 10.00 uur) of wat later in de avond (na 21.00 uur)
  • Heb je extra veel tijd? Dan is het leuk om het Empire State Building eens te bezoeken in de ochtend en in de nacht. Je zal ervaren dat je te maken hebt met hele verschillende uitzichten gedurende deze dagdelen. Deze adembenemende uitzichten zijn zeker de moeite waard.
  • Er zijn hele interessante tours die je kunt boeken om het gebouw op een hele bijzondere manier te mogen ervaren. Door een VIP Sunrise Experience te boeken, kun je op hoogte genieten van een schitterende zonsopgang in de vroege ochtend. Als je kiest voor deze tour, mag je het gebouw in voordat het gewoonlijke publiek het gebouw komt bezoeken. Als je hieraan wilt deelnemen, is het verstandig om op tijd je ticket te boeken. Er zijn namelijk maar een beperk hoeveelheid mensen die per dag mogen deelnemen aan deze tour.

In dit artikel heb je meer gelezen over het Empire State Building in New York. Dit gebouw van maar liefst 381 meter kan je een ontzettend mooi uitzicht over New York bieden. Het Empire State Building is één van de populairste bezienswaardigheden van deze stad en behoort zelfs tot onze top 10 New York bezienswaardigheden die je niet mag missen gedurende je verblijf in deze stad. Bekijk ook de top 19 Musea van New York, Top 5 leukste dierentuinen en top 11 activiteiten in New York om een leuke tijd te ervaren.

Plaats een reactie