intrepid sea air space museum new york

Intrepid Sea, Air and Space Museum in New York bezoeken

Een bezoek aan Intrepid Sea, Air and Space Museum in New York  zal zorgen voor een bijzondere ervaring. Bekijk hier een schitterende onderzeeër uit de Koude Oorlog, razendsnelle vliegtuigen en de eerste spaceshuttle. Meer dan één miljoen bezoekers komen per jaar om het bijzondere Intrepid Sea, Air and Space Museum in New York te bewonderen. Wat dit museum daarnaast ook uniek maakt, is dat je het kunt vinden in en op het vliegdekschip USS Intrepid. Deze bijzondere schip vocht gedurende de Tweede Wereldoorlog tegen Japan. Dit gebeurde in de Stille Oceaan. In dit artikel kun je alles lezen wat je moet weten over het Intrepid Sea, Air and Space Museum in New York

Intrepid Sea, Air and Space Museum in New York: een unieke ervaring

Als je een bezoek brengt aan het Intrepid Sea, Air and Space Museum in New York, dan zal je kijk op zee-, lucht- en ruimte-innovatie  erg vergroot worden. In dit museum zal je hier veel over kunnen zien en leren. Het vliegdekschip USS Intrepid is sinds 1982 daadwerkelijk in gebruik genomen als museum. Veel toeristen komen hier om de Enterprise te bekijken op het Space Shuttle Pavilion. Dit is de eerste ruimtevaartuig ter wereld en is prachtig om te zien. Dit ruimtevaartuig geeft dit museum net wat extra’s.

Intrepid Sea, Air and Space Museum in New York: 27 oude vliegtuigen

In dit museum hoef jij je geen moment te vervelen. Je kunt in het Intrepid Sea, Air and Space Museum in New York maar liefst 27 oude vliegtuigen vinden. Dit zijn allemaal verschillende soorten vliegtuigen. Je kunt er bijvoorbeeld een oude spionvliegtuig vinden, maar ook een hele snelle vliegtuig van het leger. Veel bezoekers komen hier ook speciaal om de onderzeeër USS Growler te bezoeken. Als je hier ook een kijkje wilt nemen, is het aan te raden om wel op tijd te komen. De wachtrij is hier namelijk vaak enorm.

Intrepid Sea, Air and Space Museum in New York: audio tour en gids

Dit museum zal je met een grote dosis informatie weer naar huis sturen. Deze informatie kun je hier op verschillende manieren ontvangen. Allereerst is er een audio tour die je deze informatie bij elke bezienswaardigheid in het museum kan geven. Daarnaast zijn er in het museum ook gidsen die alles weten over de geschiedenis van dit museum. Heb je kinderen mee op reis in New York? Dan hoef jij je hier geen zorgen over te maken. Dit museum is namelijk zeer kindvriendelijk en heeft zelfs speciale activiteiten om de kinderen bezig te houden.

Intrepid Sea, Air and Space Museum in New York: ervaar 3 simulators

In Intrepid Sea, Air and Space Museum in New York kun je maar liefst drie verschillende simulators vinden. Deze simulators lijken niet op elkaar en geven je alle drie een totaal andere ervaring die je niet mag missen:

  1. Simulator G-Force Encounter
    In deze simulator kun jij je eigen vliegtuig besturen. Je zit hierbij in een cockpit voor twee personen.
  2. Simulator Transporter FX
    Deze vlucht zal je een geweldige ervaring bezorgen. Dankzij special effects lijkt het alsof je in een echte vliegtuig zit. Je ervaart een enorme snelheid en voelt de wind in je haren.
  3. Simulator/4D film: Stories of Intrepid’
    Ervaar levensechte verhalen van piloten uit de geschiedenis. Doordat historische afbeeldingen worden gebruikt in combinatie met moderne computertechnieken, ervaar je deze vlucht bijna als de realiteit.

Intrepid Sea, Air and Space Museum in New York: een bijzondere overnachting

Als jij je bijzondere ervaring helemaal af wilt maken, dan heb je de mogelijkheid om te overnachten aan boord van het Intrepid. Een echte liefhebber van vliegvaartuigen laat dit zich geen twee keer zeggen. Als je hier voor kiest, dan betekent het dat je mag slapen tussen alle vliegtuigen die je in Intrepid Sea, Air and Space Museum in New York kun vinden. Je hebt de mogelijkheid om dit zelfs samen met je gezin te doen. Dit zal dan een ervaring worden die jullie samen niet snel meer zullen vergeten.

Intrepid Sea, Air and Space Museum in New York: tickets kopen

Tickets kopen voor een bezoekje over overnachting in het Intrepid Sea, Air and Space Museum in New York kun je gemakkelijk online doen. Het is aan te raden om je ticket online te kopen omdat je hiermee veel geld en tijd kunt besparen. Beschik je over een New York City Pass of de New York Sightseeing Flex Pass, dan hoef je geen ticket voor het museum te kopen. Je hebt de mogelijkheid om dit museum kosteloos te betreden. Het museum kun je vinden aan Pier 86 bij 46th Street, en is op verschillende tijden geopend. Van april tot en met oktober kun je hier doordeweeks terecht vanaf 10.00 uur tot en met 17.00 uur. In het weekend is dit vanaf 10.00 uur tot en met 18.00 uur. Wil je tussen november en maart dit museum bezoeken? Dan kun je hier elke dag van de week terecht van 10.00 uur tot en met 17.00 uur.

In dit artikel heb je meer gelezen over het Intrepid Sea, Air and Space Museum. Als je in New York bent, is dit museum zeker een bezoekje waard. Ben jij een liefhebber van musea en wil je in New York andere interessante musea bezoeken? Bekijk dan de Top 19 Musea in New York die de moeite waard zijn. Daarnaast zijn er ook veel leuke activiteiten die je kunt doen en interessante bezienswaardigheden die je kunt bezoeken.

Plaats een reactie