city pass new york

Alles over de New York CityPASS

Als je een bezoek brengt aan New York, dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk van deze wereldstad zien. Het bedrag dat je moet neerleggen om de populairste bezienswaardigheden en attracties van New York te bezoeken kan erg hoog oplopen. Vooral als je de eerste keer in New York bent, is de New York CityPASS een aanrader. Het aanschaffen van de City PASS New York brengt meerdere voordelen met zich mee. Allereerst kun je op deze manier erg veel geld besparen, soms tot wel 40% op de normale prijzen. Bezoek jij New York voor de eerste keer en wil jij graag besparen en lange wachtrijen vermijden? Dan is de New York CityPASS zeker interessant voor jou. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over de City PASS New York.

City PASS New York: Wat is het?

De City PASS New York geeft je toegang tot zes populaire attracties in New York. De city pass is ontzettend gemakkelijk te gebruiken, iedereen kan ermee omgaan. Heb je de City PASS New York gebruikt? Dan is deze hierna nog negen dagen geldig. Dit betekent dat je voldoende tijd hebt om in alle rust de attracties langs te gaan. Voordat je de City PASS New York aanschaft, is het goed om te weten welke attracties je hiermee kunt bezoeken:

Daarnaast kun je met de City PASS New York ook veel lokale topattracties gratis bezoeken, vooral tijdens kerst is dit ontzettend sfeervol. Met de City PASS New York heb je ook een VIP label, hierdoor mag je vaak de wachtrijen van attracties en bezienswaardigheden overslaan door gebruik te maken van een speciale VIP ingang. Dit is erg fijn omdat je op deze manier niet lang hoeft te wachten. Als je de pas ontvangt, dan zitten hier vaak ook veel kortingsbonnen bij voor andere bezienswaardigheden en attracties die je niet gratis mag bezoeken. Op deze manier kun je toch profiteren van een extra voordelige prijs.

City PASS New York: de voordelen op een rijtje

Het aanschaffen van de City Pass New York brengt meerdere voordelen met zich mee. Vooral als je de eerste keer een bezoek brengt aan New York is het zeker een goede tip om deze City Pass te overwegen. Waarom? Je leest hieronder van welke voordelen je kunt profiteren:

  • Bespaar veel geld
    Door de City PASS New York aan te schaffen kun je veel geld besparen. Als je van de 6 topattracties losse tickets moest kopen, dan zal je uiteindelijk een stuk duurder uitkomen.
  • Bespaar veel tijd
    Als je beschikt over de City PASS New York , dan zal je erg veel tijd besparen. Je hoeft bij de ingang van elke attractie niet meer te wachten totdat je een ticket kunt kopen, maar kan door je pas te laten zien gelijk doorlopen. De City PASS New York  zorgt ervoor dat je wachtrijen kunt mijden.
  • Topattracties in beeld
    Als je voor het eerst in New York bent, dan bestaat de kans dat je niet precies weet welke attracties zeker een bezoekje waard zijn. De attracties die je mag betreden met de City PASS New York behoren tot de populairste bezienswaardigheden en attracties van New York. Dit is een geweldige eerste kennismaking met New York.

City PASS New York: kopen

De prijs voor de City PASS New York is een stuk lager dan dat je de tickets voor de populaire attracties zelf moet kopen. Op deze manier is het dus mogelijk om veel geld te besparen. Als volwassene zal je een prijs van circa € 119,00 moeten betalen en kinderen tot 18 jaar hebben extra korting en betalen maar € 98,00.

De City PASS New York kun je hier kopen

City PASS New York: hoe werkt het?

Als je de betaling voor de City PASS New York hebt gedaan, dan zal je via de e-mail of app een voucher ontvangen. Deze kun je afdrukken en meenemen naar de eerste bezienswaardigheid die je bezoekt in New York. De pas zal je dan direct ontvangen. Vanaf het moment dat je de City PASS New York voor het eerst hebt gebruikt, is deze negen dagen lang geldig. Je hoef je dus zeker niet te haasten om de zes attracties te gaan bezoeken. Voor sommige attracties heb je geen hele dag nodig, dus maak een handige efficiënte planning voor je reis.

Ontdek New York

Wil je New York verder ontdekken? Dan zijn de volgende artikelen een grote aanrader:

Plaats een reactie