boottochten

Boottochten in New York

New York is geheel omgeven door water. Om deze reden is het dan ook ongekend populair om een mooie boottocht te maken rondom de stad en te genieten van de schitterende skyline. Het is zelfs een activiteit waar de meeste toeristen voor kiezen gedurende hun tijd in New York. Het water is zeker belangrijk voor New York, van de vijf wijken zijn zelfs vier wijken eilanden. Het gaat hierbij om Queens, Brooklyn, Staten Island en Manhattan. Als je op zoek gaat naar leuke rondvaarten in New York, dan heb je al gauw door dat er ontzettend veel verschillende rondvaarten zijn in New York. Hieronder lees je meer over enkele populaire boottochten in New York.

Afbeeldingsresultaat voor vinkje Boottochten New York in de Avond

Een boottocht in de avond is zeker één van de mooiste activiteiten die je in New York kunt doen. Als je in de avond over het water vaart en de verlichte skyline van Manhattan bekijkt, dan zal je alleen maar kunnen genieten. Als je graag in de avond wilt deelnemen aan een boottocht, dan zijn er verschillende opties waar je voor kunt kiezen. Enkele voorbeelden van boottochten in de avond zijn:

Avond rondvaart Vrijheidsbeeld New York: maak kennis met het Vrijheidsbeeld

Deze rondvaart is een grote aanrader als je op een geweldige wijze kennis wilt maken met het Vrijheidsbeeld in New York. Deze cruise van circa 60 minuten is heerlijk ontspannen. Het is aan te raden om minimaal een half uur van te voren al aanwezig te zijn bij South Street Seaport om 19.00 uur. Neem ook warme kleding mee, op het water kan het in de avond namelijk behoorlijk koud worden. Met de boot kom je dichtbij het Vrijheidsbeeld zodat je schitterende foto’s kunt nemen. Van een gids krijg je veel interessante informatie over de omgeving. Het uitzicht over de skyline van Manhattan is in de avond adembenemend. Aan boord kun je drankjes en snacks kopen. Avond eten zal je ergens anders moeten doen.

De Circle Line Harbor Lights Cruise: bezienswaardigheden tijdens zonsondergang

Als je de zonsondergang in New York wilt meemaken op het water, is de Circle Line Harbor Lights Cruise een goede optie. Op de boot is een gids aanwezig die je op de hoogte stelt van interessante informatie over de bezienswaardigheden en omgeving. Je zal met de boot onder de populaire Brooklyn Bridge varen en het Vrijheidsbeeld van dichtbij bekijken. Deze cruise duurt ongeveer twee uur en vertrekt vanaf Pier 83.

Afbeeldingsresultaat voor vinkje Boottochten New York Overdag

Een boottocht overdag zorgt ervoor dat je New York goed kunt bezichtigen. Er zijn veel verschillende boottochten overdag mogelijk die je langs de mooiste plekjes van New York brengen. Je kunt kiezen voor een boottocht van 60 minuten als je weinig tijd hebt maar ook een boottocht van 2,5 behoort tot de mogelijkheden. Enkele voorbeelden van boottochten overdag zijn:

New York Haven Hop on Hop off cruise

Als je veel attracties in korte tijd wilt bekijken, dan is deze cruise ideaal. Je zal over de Hudson River varen en in totaal duurt de tocht 1,5 uur. De boot zal op enkele plaatsen stoppen zodat jij van boord kan gaan, maar je kunt er ook voor kiezen om ontspannen te blijven zitten tijdens de tocht. Tijdens deze boottocht kom je onder andere langs het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building, Brooklyn Bridge Park, Battery Park, het Intrepid Sea, Air and Space Museum en het One World Trade Center. De boten vertrekken elke 45 minuten vanaf Pier 79.

Bateaux Lunch Cruise

Als je New York lunchend wilt verkennen, is deze cruise een grote aanrader. Op deze manier is het mogelijk om sightseeing van New York te combineren met een lekkere lunch. Deze cruiseboot is schitterend om New York te verkennen, omdat het voornamelijk bestaat uit grote glazen ramen. Op elke plek van de boot kun je de omgeving goed zien. Wil je ook lunchen terwijl je naar het Vrijheidsbeeld of de Skyline van Manhattan bekijkt? Dan zal je zeker geen spijt krijgen van deze cruise.

Kies voor Statue of Liberty Tall Ship zeilboottochten

Het is een hele bijzondere ervaring om in een enorm zeilschip de omgeving van New York over het water te verkennen. Zeilboot Clipper City heeft een mast van maar liefst 36 meter hoog en is zelf ook 47 meter groot. Op deze boot passen circa 150 mensen en op de boot zelf kun je optimaal genieten. Er worden drankjes geserveerd en het uitzicht is fantastisch.

Zoek de spanning op met Circle Line The Beast

Als je op zoek bent naar een boottocht voor mensen die van spanning houden, dan hoef je niet meer verder te zoeken. Van 9 mei tot en met 30 september kun je een tocht maken met deze avontuurlijke boot. Regent het? Dan zal je een andere activiteit moeten zoeken. The Beast vaart namelijk niet bij slecht weer. The Beast zal zorgen voor een prachtige ervaring. Circle Line The Beast zorgt voor veel lawaai, snelheid en waterpret. Met meer dan 70 km per uur scheur je over het water en beleef je een onvergetelijke tijd.Het is aan te raden om extra kleding mee te nemen omdat de verwachting is dat je eigen kleding zeker nat zullen worden tijdens de rit van 30 minuten. Niet iedereen mag zomaar mee met deze boot, om mee te kunnen moet je minimaal één meter zijn.

Afbeeldingsresultaat voor vinkje Genieten tijdens Dinner Cruises in New York

Dinner Cruises in New York zijn ideaal als je graag heerlijk wilt eten én wilt genieten van een schitterend uitzicht over de stad. Er zijn verschillende Diner Cruises waar je voor kunt kiezen.

Afbeeldingsresultaat voor vinkje Boottochten tijdens feestdagen en speciale gelegenheden

In New York is het mogelijk om te kiezen voor een boottocht tijdens bepaalde speciale gelegenheden. De boottochten zijn tijdens zulke dagen nóg sfeervoller dan normaal gesproken. Enkele voorbeelden van boottochten tijdens feestdagen of speciale gelegenheden zijn:

Vier Valentijn met een schitterende boottocht

Als je samen met je partner naar New York reist en hier bent gedurende Valentijn, is het erg leuk om deel te nemen aan een speciale Valentijns Dinner Cruise in New York. Er is niks romantischer dan samen dineren en uitkijken op de schitterende skyline van Manhattan. De sfeervolle muziek, lekkere eten en prachtige uitzicht zullen zorgen voor een onvergetelijke Valentijn voor jullie beiden. Tijdens deze cruise moet je netjes gekleed zijn. Je vertrekt vanaf Pier 40 en de cruise zal ongeveer 3 uur in beslag nemen.

Vier 4th of July met een schitterende boottocht

Als je Onafhankelijkheidsdag in New York op een unieke manier wilt ervaren, dan is een 4th of July boottocht een echte aanrader. De boottocht is tijdens deze feestdag extra feestelijk en als hoogtepunt zal je het vuurwerk nergens anders mooier kunnen ervaren dan op het water. Terwijl het vuurwerk straalt aan de hemel, zie je het Vrijheidsbeeld en Brooklyn Bridge prachtig op de achtergrond. Ben je op vakantie met je gezin in New York? Ook dan kun je deelnemen aan de 4th of July Cruise. Het is namelijk geschikt voor alle leeftijdscategorieën. Er zijn meerdere soorten boottochten mogelijk, dus bekijk tijdens het boeken goed welke boottoch voldoet aan jouw wensen.

In dit artikel heb je meer gelezen over boottochten in New York.Het maken van een rondvaart rondom New York is een geweldige manier om meer te zien van de omgeving. Het uitzicht waar je van kunt genieten vanaf de boot is helemaal de moeite waard. Als je beschikt over de New York Explorer Pass dan kun je extra voordelig genieten. Bekijk hier meer interessante activiteiten en mooie bezienswaardigheden om je reis in New York onvergetelijk te maken.

Plaats een reactie