9 11 memorial monument

9/11 Memorial Monument bezoeken in New York

Bezoek in New York het 9/11 Memorial Monument. In 2001 vond er een terroristische aanslag plaats op het World Trade Center. Het 9/11 memorial is een herdenkingsmonument voor alle slachtoffers van deze aanslag. Het 9/1 Memorial Monument kun je vinden op Ground Zero. Om deze reden hoor je ook vaak dat het monument Ground Zero monument wordt genoemd. Op 11 september 2011 werd het monument geopend en tot heden kunnen bezoekers hier gratis naartoe om alle slachtoffers van de aanslag in 2011 op het World Trade Center te herdenken. Dit memorial place is ook bedoeld voor de slachtoffers van de bomaanslag op 26 februari 1993 die eerder plaats vond op het World Trade Center. Deze plek is voor veel mensen in New York erg waardevol, bijna 3.000 mensen zijn slachtoffer geworden van deze aanslagen. In dit artikel lees je alles over het 9/11 Memorial Monument.

9/11 Memorial Monument

Het nine 11 Memorial is een prachtige, maar ook emotionele, plek om te bezoeken. De namen van alle slachtoffers kun je in het monument vinden, schitterend gegraveerd in het brons. Jaarlijks komen hier ontzettend veel toeristen om hun steun te betuigen. Het verdriet in dit monument is sterk te voelen als je hier rondloopt. In het hart van het 9 11 museum kun je twee grote waterbakken vinden waar je altijd veel bezoekers kunt vinden. Het zuidelijk en noordelijk bassin bevinden zich op de locatie waar je voorheen de Twin Towers kon vinden. Om deze reden wordt het 9/11 Memorial Monument ook vaak het Twin Towers Monument genoemd. Om de plek heen kun je veel bomen vinden. Dit monument is extra verdrietig als je een bezoek brengt in de avond, als het al wat donkerder is. Deze plek wordt volop bezocht door toeristen die steun komen betuigen en familieleden en vrienden die hun geliefden komen herdenken. Als je beschikt over een City PASS New York, dan heb je de mogelijkheid om dit museum gratis te bezoeken. Ook de New York Explorer Pass geeft je de kans om dit museum extra voordelig te bezoeken.

9/11 museum: waar en wanneer te bezoeken?

Als je een bezoek wilt brengen aan het 9/11 Twin Tower Memorial, dan is het verstandig om op te hoogte te zijn van de openingstijden van het gebouw. Het 9/11 Memorial Museum is elke dag open. Je kunt hier dan terecht van 7.30 uur tot 21.00 uur. Omdat 11 september een bijzondere dag is, kun je op deze dag vanaf 15.00 tot middernacht terecht in het nine 11 Memorial. Je kunt het 9/11 Memorial Museum gemakkelijk bereiken met de Metro. Hieronder kun je in stappen lezen hoe je het nine 11 Memorial gemakkelijk kunt vinden:

  1. Neem lijn A, C, J, Z, 2, 3, 4 of 5 : deze gaan naar Fulton Street
  2. Je kunt ook kiezen voor lijn R : deze gaat naar Cortlandt Street
  3. Nu moet je lopen naar Church Street
  4. Op een gegeven moment kun je rechts naar Cortlandt Street
  5. Het museum is dan al te zien

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor lijn E, deze metrolijn gaat naar het Word Trade Center. Het 9/11 Memorial Museum is dus op verschillende manieren te bereiken.

Ground Zero Monument: rondleidingen met gids

Als je meer informatie wilt over het 9/11 Memorial Monument, dan heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een Ground Zero Memorial Tour. Dit is ideaal voor bezoekers die wat extra informatie willen ontvangen over de gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden en de slachtoffers. Het Ground Zero New York zal vaak in 45 minuten worden bezocht en er zal worden uitgelegd hoe het monument precies is ontstaan. Er is een gids aanwezig die je al vragen over het monument kan beantwoorden. Je hebt ook de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen over het Financial District. Dit gebied is destijds erg getroffen door betreffende aanslagen.

In dit artikel heb je meer gelezen over het 9/11 Memorial Monument. Dit monument is één van de populairste bezienswaardigheden van New York. Bekijk welke bezienswaardigheden jij wilt bezoeken in New York en plan ze in voor een onvergetelijke reis. Bekijk ook de top 19 Musea van New York, Top 5 leukste dierentuinen en top 11 activiteiten in New York om een leuke tijd te ervaren.

Plaats een reactie