American Museum of Natural History in New York

American Museum of Natural History in New York bezoeken

Het American Museum of Natural History is een museum die wereldwijd populair is. Het staat zelfs bekend als één van de leukste en meest informatieve musea die je wereldwijd kunt vinden. Je kunt hier genieten van dinosaurussen, informatie over inheemse culturen, opgezette dieren in een bijzondere 3D omgeving en nog veel meer. Dit is een museum die leuk is om te bezoeken voor jong en oud. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over het schitterende American Museum of Natural History in New York.

American Museum of Natural History in New York

Als je het American Museum of Natural History in New York binnen komt, dan bestaat de kans dat het museum je bekend voor komt. Dit komt waarschijnlijk omdat je de film Night At the Museum 1 hebt gezien. Het American Museum of Natural History heeft een grote rol in deze film gespeeld. Het museum is ontzettend groot. Het is bijna niet mogelijk om alles tijdens één bezoekje te bekijken. Om teleurstellingen te voorkomen, is het verstandig om van te voren al in beeld te hebben wat je absoluut wilt bekijken. Op deze manier kun je deze delen van het museum eerst bezoeken voordat je de rest gaat verkennen. Het is aan te raden om een plattegrond te gebruiken tijdens je bezoek. Omdat het museum enorm is, is het op een gegeven moment bijna niet meer te overzien waar je wel en niet bent geweest. Een plattegrond kun je krijgen bij de hoofdingang van het museum.

American Museum of Natural History in New York: hoogtepunten

In het American Museum of Natural History is er ontzettend veel te zien. Alle afdelingen die je in het museum kunt vinden zijn geschikt voor groot en klein. In het museum kom je ook genoeg gezinnen tegen die jonge kinderen bij zich hebben. Dit museum is leuk om te bezoeken voor iedereen. Hieronder informeren wij je graag over enkele hoogtepunten die je tijdens je bezoek echt niet mag missen:

Dinosaurussen: de populairste afdeling van het museum

De meeste bezoekers komen naar dit museum om de schitterende dinosauruscollectie te bewonderen. Het is interessant om te weten dat bijna alles in dit museum echt is, en er dus bijna geen namaakbotten tussen zitten. Als je deze informatie hebt, dan kijk je toch wel heel anders tegen deze indrukwekkende collectie aan. Bijna alles wat hier tegenkomt, heeft eens rondgelopen op onze aarde. Deze afdeling is enorm en de dinosaurussen die je hier tegenkomt zijn ook gigantisch. Deze afdeling besteedt ook veel aandacht aan hoe oud de aarde is en hoe het zit met de mensheid. Een interessante afdeling waar je uren kunt rondlopen. Je kunt de dinosauruscollectie vinden op de vierde verdieping.

Ocean Life: hier is het allemaal mee begonnen

Het museum heeft veel aandacht gegeven aan oceanen. Dit is zeker niet gek, omdat al het leven hierdoor is ontstaan. Als je hier bent is het verstandig om even boven je te kijken, schrik dan zeker niet van de enorme walvis die boven je hangt. Deze afdeling laat een schitterende evolutie zien. Je kunt hier bekijken welke evoluties precies hebben plaatsgevonden en wanneer er steeds een nieuwe soort is ontstaan. Dit is een afdeling waar je ontzettend veel interessants kunt bijleren over zeedieren. Je kunt deze afdeling vinden op de eerste verdieping.

Space exploration: ontdek het heelal

Deze afdeling laat je precies zien hoe het gaat in het enorme heelal. In het Space Theater kun je ook zelf ervaren hoe het is om door de ruimte te zweven. Dit zal zorgen voor een geweldige ervaring. Op deze afdeling kun je tevens zien op welke manier de mens het heelal aan het ontdekken en verkennen is. Als je interesse hebt in het heelal, is het zeker een aanrader om hier eens een kijkje te nemen. Je kunt Space exploration vinden op de derde afdeling van het museum.

Butterfly Conservatory : een schitterende vlindertuin

Als je een bezoek brengt aan het American Museum of Natural History tijdens de maanden oktober tot en met mei, dan kun je een bezoek brengen aan deze prachtige vlindertuin. In deze vlindertuin kun je maar liefst meer dan 500 soorten levende vlinders vinden. Het is zeker de moeite waard om hier eens rond te lopen. Je kunt deze vlindertuin vinden op de tweede verdieping.

North American mamals diorama’s: opgezette dieren in hun leefomgeving

Het gevoel dat je staat tussen levensechte dieren is hier enorm. De natuurlijke leefomgeving van de dieren is zo realistisch nagemaakt, dan je hier uren rond kunt kijken van bewondering. Bekijk hier onder andere de mooiste tijgers en antilopen in hun natuurlijke leefomgeving.

Plains Indians: de oorspronkelijke bewoners van Amerika

De oorspronkelijke bewoners van Amerika waren indianen. Op deze afdeling kun je meer zien en leren over verschillende indianen stammen. Schitterende indianen voorstellingen laten je zien hoe deze mensen vroeger leefden in Amerika. Je kunt hier ook diverse objecten en spullen bewonderen van de indianen. Je kunt Plains Indians vinden op de derde afdeling.

American Museum of Natural History in New York: tickets kopen

Als je een bezoek wilt brengen aan het American Museum of Natural History in New York, dan kun je de tickets die je hiervoor nodig hebt het beste online bestellen. Als je de tickets online koopt, dan bespaar je veel geld én tijd. Een ticket voor dit museum zal vaak rond de 20 dollar kosten. Als er acties en aanbiedingen zijn, kan dit bedrag af en toe wat lager uitvallen. Nadat je de betaling hebt gedaan, zal je de digitale voucher online ontvangen. Dit kan via de app of anders via een e-mail. Deze voucher kun je bij de ingang direct omwisselen voor een geldige ticket. Beschik je over de New York City Pass, New York Explorer Pass of New York Sightseeing Flex Pass? Dan is het goed om te weten dat je geen losse ticket meer hoeft te halen. Entree zit hier namelijk al bij inbegrepen.

American Museum of Natural History in New York: handig om te weten

Je kunt het American Museum of Natural History in New York  vinden op Central Park West bij 79th Street. Dit is in de buurt van Central Park. Het museum is elke dag te bezoeken vanaf 10.00 uur tot en met 17.45 uur. Heb je extra tassen of spullen bij je? Dan is dat geen probleem, voor circa 1,5/2 dollar kun je een kluisje huren waar jij gemakkelijk je spullen kwijt kunt.

In dit artikel heb je meer gelezen over het American Museum of Natural History. Als je in New York bent, is dit museum zeker een bezoekje waard. Ben jij een liefhebber van musea en wil je in New York andere interessante musea bezoeken? Bekijk dan de Top 19 Musea in New York die de moeite waard zijn. Daarnaast zijn er ook veel leuke activiteiten die je kunt doen en interessante bezienswaardigheden die je kunt bezoeken.

Plaats een reactie